Dyk ned i et hav af digitale oplevelser i København

15.03.2017
Københavns turistinformation bød sidst i februar velkommen til et ombygget turistcenter med mere moderne og oplevelsesorientet teknologi.

Virtual Reality-briller, digitale bykort, interaktive sociale medieskærme og en nyudviklet digital guide.

Der er masser af ny teknologi at kaste sig over, når Københavns officielle Turistinformation, Copenhagen Visitor Service, tirsdag den 21. februar slår dørene op til et ombygget turistcenter på Vesterbrogade 4B i København. De nye teknologier og informationstjenester skal inspirere og samtidig gøre det nemmere for turister og besøgende at navigere i Københavns mange tilbud.

”Vi har i mange år leveret gæsteservice i verdensklasse, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Som centrum for kreativitet og innovation skal København også omfavne de nyeste teknologier – også når det gælder gæsteservice – og det er netop den vision, vi ønsker at realisere med de nye teknologier,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), som ser frem til at give turisterne en endnu bedre oplevelse, når de besøger hovedstaden.

København er en attraktiv turistdestination med et stigende antal besøgende, og særligt antallet af krydstogt- og kongresgæster vil stige i de kommende år. Københavns Kommune ønsker at imødekomme den store interesse for København gennem en række nye initiativer, der forbedrer gæsteservicen.

FAKTA OM COPENHAGEN VISITOR SERVICE
  • Copenhagen Visitor Service er Københavns officielle turistinformation under Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Copenhagen Visitor Service har årligt 500.000 besøgende.
     
  • Københavns Turistinformation er placeret på Vesterbrogade 4B, 1620 København V og decentralt hos store kulturinstitutioner som Statens Museum for Kunst, Nationalmuseet og Enigma, det nye museum i det gamle Østerbro Posthus.
     
  • Sidst i februar holdt Københavns turistinformation på Vesterbrogade en officiel åbningsreception, hvor blandt andre kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen deltog og afprøvede centrets nyeste teknologier.